Våkn opp til utsikt over tre nasjonalparker!

Førstepremien i Kystlotteriet 2023 er en overnatting i spektakulære Eagle Nest Eco Lodge, i samarbeid med Truestory.

901 meter over havet, åtte meter ut i løse luften, godt forankret i bergveggen, finner du denne spektakulære lodgen. Her blir du en del av landskapet i Rondane nasjonalpark, og du bør være forberedt på en utsikt som vil ta pusten fra deg. Eagle Nest Eco Lodge vil gi deg en luftig og majestetisk opplevelse, som kombinerer komfort, rekreasjon i naturen og nøye utvalgte økovennlige produkter og materialer. Dette er den perfekte getaway for deg som drømmer om å flykte fra hverdagen, til et sted som vil stjele hjertet ditt umiddelbart.


Eagle Nest Eco Lodge er “en dristig idé som har blitt en realitet”. Denne spektakulære strukturen på Sershaugen-fjellet i Otta er godt gjemt i landskapet, med utsikt over Rondane nasjonalpark, seterstuler og bygd. Eagle Nest Eco Lodge slutter seg til fremtidens bærekraftige bygninger og løsninger, og deres ønske var å skape noe unikt, spektakulært og luksuriøst, og samtidig ta vare på naturen og miljøet rundt seg.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om Eagle Nest Eco Lodge her  east

Oppholdet inkluderer

 • Overnatting i 40m2 lodge for opp til fire personer
 • Fullt utstyrt kjøkken, bad, stue/soverom
 • Varm badestamp med fantastisk utsikt
 • Håndklær
 • Gratis internett
 • Skjønnhetsprodukter
 • Fantastisk utsikt til tre nasjonalparker, seterstuler og bygd
 • Kjøleskap, kaffetrakter og vannkoker samt kaffe/te/sukker
 • Terrasse med sittegruppe og bålpanne
 • Forhåndsbetalt strømforbruk
 • Sengetøy

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 7 300 kroner, og er gyldig i to år fra 1. januar 2024. Eagle Nest er først og fremst ment for to personer, men det er sovemulighet for fire personer. Lodgen har en dobbeltseng med uttrekkbar skuff, i denne er det to ekstra madrasser som kan ordnes ved å send forespørsel på forhånd. Gavekortet gjelder kun overnatting på hverdager. Ønsker du helgeopphold, må dette oppgraderes direkte hos Eagle Nest. Les mer her.

Skulle det ikke friste med et opphold i Eagle Nest? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2023 foregår i begynnelsen av januar 2024 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.