Prosjektleder Rydd Norge og Kystlotteriet

Hanne Johansen

local_phone 94 81 10 31

Hanne har studert bærekraftig utvikling og jobbet med miljø- og dyrevern i over tolv år. Hun er Elv og Havs quizmaster, elsker å bade i lunsjen og motiveres av å gjøre en forskjell for dyra som lever i og ved havet.

Prosjektleder Marin Omsorg

Are S. Grønsund

local_phone 94 30 05 16

Are har erfaring fra både kultur og media, undervisning og med oppfølging og veiledning av mennesker med ulike utfordringer. Han opplever stor glede ved å se mestring og fremgang hos andre, og sammen med engasjementet for miljøvern har dette resultert i prosjektet Marin Omsorg.

Ekstern rådgiver

Sten Helberg

Med et glødende engasjement for havet og en unik evne til å engasjere, har Sten vært med på å motivere tusenvis av nordmenn til å rydde søppel gjennom Kystlotteriet som han startet opp. Sten brenner for samarbeid, innovasjon, formidling og å få frem viktigheten av det praktiske ryddearbeidet i kampen mot marin forsøpling.

ROV-operatør og fagansvalig for Undervannsoperasjoner

Birger James-Olsen

local_phone 90 89 42 44

Birger har 20 års erfaring som yrkesdykker og opererer Elv og Havs undervannsdroner. Han er derfor sentral i alle prosjektene våre under vann. Birger er opptatt av livet under havoverflaten, brenner for formidling til barn og unge, og blir like glad hver gang han får slippe et dyr fri fra en spøkelsesteine.

Daglig leder

Rune Berntsen

local_phone 93 03 00 03

Rune er innflytter her i Fredrikstad, men ikke noe mindre glad i havet enn oss andre av den grunn! Han har tilbragt tid i båt siden han var liten og vært aktiv sportsdykker i 15 år. I tiden som dykker ble det rimelig klart at vi må gjøre noe for å minske forsøplingen av havet. Ellers er Rune Elv og Havs aller største potet: Trenger du mekaniker, rørlegger, snekker, IT-konsulent eller økonom? Bare spør!

Prosjektmedarbeider og logistikkansvarig

Dane Hegge

local_phone 41 28 59 04

Dane har vært sentral i alle våre ryddeprosjekter på land, og er derfor ekspert på både pellets, parafinvoks, plast og annen marin forsøpling – og hvordan vi effektivt får det vekk fra naturen. Dane passer ekstra godt på oss andre, er glad i en utfordring og motiveres av tanken på alt det fine vi utretter på jobb.

Administrasjonskoordinator

Runar Arnesen

local_phone 95 29 68 15

Runar har bakgrunn fra offentlig sektor, og har jobbet hos oss siden september 2021. Som både administrasjonskoordinator og skipper er han jevnlig med ut på aksjon – men bader aldri i lunsjen. Runar er ganske ny på miljøvern, og synes arbeidshverdagen er veldig meningsfull og givende.

Styreleder

Knut Hoff Johannessen

local_phone 95 17 99 22

Knut har studert markedsføring og kommunikasjon, og har lang fartstid som gründer og igangsetter i ulike prosjekter. Til daglig jobber han som leder i Amedia SMB. Knut er en livsnyter, som elsker båtlivet hele året. Å få være med på å skape et bedre maritimt miljø og grønne arbeidsplasser gir ekstra energi til å være styreleder for en (med hans egne ord) så flott gjeng.