Tilbring en dag i moskusens rike!

Andrepremien i Kystlotteriet 2023 er moskussafari for opp til ti personer med privat guide fra Oppdal Safari, i samarbeid med Truestory.

Ta med deg din kjære eller din familie på safaritur med en personlig guide, hvor dere får besøke de majestetiske moskusene. Dette er det eneste stedet i Norge og en av de få plassene i hele verden hvor man kan få oppleve moskusen! Merkelig nok er de vanskelige å få øye på – alle 400 kiloene av beistet – fordi de går i ett med omgivelsene på grunn av den brune pelsen.

Men med sine 20 år bak seg kjenner Oppdal Safari områdene ut og inn, og de vil gjøre det lett å finne dem – de vakre skapningene kan ikke gjemme seg for alltid. Og kanskje også komme litt nærmere dyrene enn normalt med en guide til partner? For selv om de er rolige dyr, liker det også sin personlig rom som oss mennesker og kan bli litt urolige. Utenom det kan man også oppdage andre skapninger, som reinsdyrflokker og fjellrype.


Oppdal Safari har siden 1995 gjort det enklere for mennesker å komme i kontakt med den sjeldne og majestetiske moskusoksen og guidene generelt med på å gi gode friluftsopplevelser med kunnskap om økologi, friluft og turisme. Dette gjelder både store og små, fotografer og naturglade mennesker.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om moskussafari med Oppdal Safari  east

Opplevelsen inkluderer

  • 4-7 timer med safari
  • Erfaren guide
  • Mulighet for å oppgradere til 2 dagers tur med overnatting i telt

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på rundt 5 200 kroner og er gyldig i to år fra 1. januar 2024. Velger du tur på sommeren, kan du ta med deg opp til ni venner eller familiemedlemmer, mens velger du tur på vinteren er den for maks fire personer.

Skulle det ikke friste med en tur på Dovrefjell? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2023 foregår i begynnelsen av januar 2024 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.