I kystlotteriet 2024 kan du vinne et middagscruise på Oslofjorden for to personer med Brim Explorer, i samarbeid med Truestory!

I kveld blir middagen servert om bord en elektrisk, flytende restaurant på Oslofjorden. Forlat den travle byen og nyt roen på havet, omringet av små øyer og skogkledde åser og fjell. De lokalproduserte rettene er inspirert av nordiske tradisjoner og moderne trender. Det er mulig å kjøpe vin som komplimenterer maten. På ruten vil dere passere flere ikoniske bygninger, som operahuset, Akershus festning og det nye Munch-museet, men nå sett fra fjordperspektiv. Sommer eller vinter, regn eller sol – her er det bare å nyte uforstyrret utsikt fra romslige utedekk eller innendørs panoramasalonger. Velkommen til bords, om bord!


Brim Explorer blomstret ut fra en lidenskap for havet. Grunnleggerne Agnes og Espen ønsket å endre måten vi opplever havet på, ved å gjøre miljøbevissthet til en større del av opplevelsene som bringer naturen til gjestenes fang. Etter å ha sett forurensende, støyete og dårlig utformede skip dominere havturismen Norge, kom idéen om å skape noe autentisk, rent og ærlig som verken skadet miljøet eller begrenset passasjerenes opplevelse. I 2018 slo grunnleggerne seg sammen med designer Einar Hareide og verftet Maritime Partner for å skape Brim, et banebrytende skip med innovativ klimateknologi og bærekraftige løsninger skapt fremtidens opplevelser til sjøs

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om middagscruise med Brim Explorer  east

Opplevelsen inkluderer

  • Et 2,5 timers elektrisk fjordcruise på Indre Oslofjord
  • Lokal 3-retters middag
  • Velkomstdrink
  • Soldekk med panoramautsikt over Oslos skyline
  • Tilgang til BrimBar med stort utvalg av drikke (egenbetaling)

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 2580 kroner og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Gavekort-verdien dekker fjordcruise med middag for to personer.

Skulle det ikke friste med en tur på Oslofjorden? Eller er det for langt unna der du bor? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.