Hent sekk – plukk søppel – vinn to billetter til IDYLL Festivalen!

Vi har fått tak i to dagspass til IDYLL Festivalen i Fredrikstad, og vil gi dem videre til en av våre supre strandryddere! Alle som rydder søppel i Østfold og deltar i Kystlotteriet i løpet av mai eller første helga i juni, er med i en ekstra trekning med billettene som premie.

Kystlotteriet gir en ekstra motivasjon til å rydde søppel i fjæra, langs elver og andre steder der søppel kan ende opp i havet. Alle som henter ryddesekk ved et av de mange utleveringsstedene våre, plukker søppel og registrerer sekken(e) er nemlig med i trekningen av flotte premier for både store og små!


IDYLL går av stabelen 16. og 17. juni på Isegran i Fredrikstad. Selveste Karpe er headliner, og du kan også oppleve Dagny, Broiler, Chris Holsten og en herlig bukett med andre artister live. Med Kystlotteriet kan du vinne dagspass til fredag 16. juni. Hvilke artister som spiller hvilken dag lanserer IDYLL Festivalen når det nærmer seg.

For å bli med i trekningen:

  • Hent ryddesekk hos et av utleveringsstedene våre og plukk søppel i naturen (sekken trenger ikke være full).
  • Scan QR-koden på sekken eller gå inn på kystlotteriet.no og velg «Registrer deltakelse i lotteriet». Følg instruksjonene for å registrere sekken og bli med i trekningen.
  • Lever sekken som beskrevet for din kommune eller sørg selv for at søppelet blir håndtert på riktig måte.
  • Gi deg selv en high five!
  • Hvis du vil: Del gjerne bilde av ryddeaksjonen din på sosiale medier med #kystlotteriet og @miljostiftelsen_elvoghav (Instagram) eller Miljøstiftelsen Elv og Hav (Facebook).

Du kan hente ryddesekker fra Kystlotteriet 30 steder i Østfold. Se oversikt her.

Konkurransevilkår

Konkurransen pågår fra 1. mai til 4. juni Alle som rydder søppel i denne tidsperioden, registrerer deltakelse via QR-koden på sekken eller nettsiden vår og velger en kommune i Østfold er med i trekningen. Én sekk = ett lodd. Vi trekker en tilfeldig vinner som får to dagspass til IDYLL Festivalen fredag 16. juni, og kontakter vinneren i løpet av den første uka i juni. Billettene har en verdi på 2 980 kroner. Billettene kan kun benyttes av de over 18 år.

Alle deltakere blir også automatisk med i den store nasjonale trekningen i Kystlotteriet 2023, som skjer rett etter nyttår. Her kan du vinne overnatting i tretopphytte, moskussafari med personlig guide og andre flotte premier som takk for ryddeinnsatsen. Se årets premier her!

Takk for at du bidrar til et renere hav! God rydding, og lykke til!