Trenger du en deltidsjobb? Miljøstiftelsen Elv og Hav søker strandrydder til Rydd Norge-prosjektet!

Oppdatering 9. november: Stillingen er nå besatt.

Rydd Norge er Norges første nasjonale ryddeprogram, der 40 prosent av ytre kyst samt prioriterte vassdrag skal ryddes fri for søppel innen utgangen av 2023. Prosjektet er etablert, finansiert og ledet av Handelens Miljøfond, som har fordelt det omfattende ryddeoppdraget på en rekke ulike profesjonelle aktører.

Miljøstiftelsen Elv og Hav har fått ryddeoppdraget i Østfold, og startet arbeidet 1. september 2021. Nå er vi godt i gang med å rydde 122 prioriterte områder i kommunene Moss, Råde, Fredrikstad, Hvaler og Sarpsborg – fra Jeløya i nord til Herføl i sør. Prosjektet skal i første omgang vare ut 2023.

Les mer om Rydd Norge-prosjektet.

Rydd Norge-gjengen er ute og rydder hver onsdag og fredag så lenge vær og vind tillater det (i vintermånedene må vi sette prosjektet på vent hvis det er snø og frost). Oppmøte er enten Fjeldberg båthavn eller huset vårt i Trippeveien på Lisleby i Fredrikstad. Gjengen består nå av syv personer inkludert prosjekteder Hanne og skipper Sten, men vi ønsker oss en til!

Vi kan tilby

  • Mulighet til å bidra med å redusere et stort miljøproblem
  • Verdens flotteste arbeidsplass: Østfold-skjærgården!
  • Timebasert lønn med lunsjpause inkludert
  • Arbeidstøy

Vi søker deg som

  • Engasjerer deg for livet i havet og ønsker å bidra til mindre forsøpling
  • Kan jobbe onsdager og fredager
  • Har førerkort for bil (og gjerne egen bil)
  • Liker å være ute i (nesten) all slags vær, også i båt

Er dette deg? Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å jobbe med oss, og send det sammen med en CV til hanne@elvoghav.no. Vi vurderer søknader fortløpende.

Hvem er vi?

I Miljøstiftelsen Elv og Hav har vi et glødende engasjement og en klar visjon: Vi skal motivere og tilrettelegge for alle som ønsker å bidra til å rydde plast og annet som ikke hører hjemme i elver og hav, og være en ledende aktør i arbeidet for en renere kyst og et hav fullt av liv. Vi er ute og rydder hver dag året rundt så lenge været tillater det, både over og under vannoverflaten.

Les mer om oss her.