Strandryddedagen er her igjen og den 17. september inviterer Miljøstiftelsen Elv og Hav deg til rydding av Fløyholmen utenfor Skjærhalden på Hvaler.

Vi frakter deltakere ut med båt fra Skjærhalden fra kl. 11:00. Retur er estimert til rundt kl. 14:00-14.30. Arrangementet er gratis og familievennlig, så ta gjerne med barn og unge. NB: Barn må ha med egen vest til overfarten.

Vi rydder i felleskap, spiser et måltid sammen og det går rykter om at CleanSounds dukker opp med en hemmelig artist alle kan nyte som et tusen takk for ryddehjelpen. Spennende!

Foto: Sebastian Gorton Kalvik

Vi oppfordrer dere som vil delta til å skrive et innlegg i Facebook-arrangementet eller sende oss en e-post om hvor mange dere er som kommer, slik at vi kan planlegge transport og mat. På forhånd takk for det.

Program for strandryddedagen:

  • 11.00: Transport med båt fra gjestebrygga på Skjærhalden.
  • 11.30: Sikkerhetsinformasjon og kort innføring om marin forsøpling. Ryddingen starter.
  • 13:00: Lunsj og underholdning.
  • 13:45 – 14.15: Transport tilbake til Skjærhalden.

Vel møtt!

HENT SEKK – RYDD SØPPEL – VINN PREMIER!

Har du ikke mulighet til å være med oss til Fløyholmen? Under hele strandryddeuka 9.-18. september, er alle som rydder med Kystlotteriets sekker i Fredrikstad og Hvaler og registrerer dem på reg.kystlotteriet.no med i en ekstra trekning av lokale premier. Dette inkluderer alle som er med oss ut og rydder på Strandryddedagen. Hovedpremien er overnatting på Gamlebyen Hotell og middag på Café Magenta! Du kan hente gratis ryddesekker 20 steder i Fredrikstad og på Hvaler, og rydde hvor du vil.

Les mer om Kystlotteriet og se oversikt over utleveringssteder av ryddesekker her.

Vinnerene av lokale premier blir kontaktet uka etter.

Strandryddeuka er Norges største kollektive ryddedugnad. Les mer om Strandryddeuka på Hold Norge Rents hjemmeside.

Takk for at du rydder og bidrar til et bedre miljø!