I kystlotteriet 2024 kan du vinne et SUP-kurs med 4elements for to personer, i samarbeid med Truestory!

SUP er noe alle kan mestre, men det er verdt å ta et kurs i det om man enda ikke er helt komfortabel med padling. Dette introkurset viser deg blant annet teknikker som å padle på rett linje uten å bytte side. Det er ikke like lett som det ser ut! I tillegg lærer du å bruke de store muskelgruppene når kroppen balanserer på brettet, som gjør deg mer komfortabel med å padle raskere og med mer stabilitet. Ferdighetene du får av dette kurset kan også taes med videre til andre vannaktiviteter som krever padling, som kano eller kajakk.

 


4elements ble etablert i 2004 og har holdt kurs og camps i blant annet snowkiting, kiteboarding, surfing og SUP. De holder årlige camps på Klitmøller i Danmark og besøker gjerne festivaler som Vinjerock, Strynefestivalen og Fjellfilmfestivalen der de holder faste padlekurs og guidede turer. I 2016 introduserte de SUP yoga som har blitt populært på festivalene, men som også tilbys på Sognsvann i Oslo. Instruktørene er sertifisert gjennom ISA (International Surfing Association) og i tillegg har flere av dem også utdanning innen klatring, alpint og snowboard.


Les mer om SUP-kurset  east

Opplevelsen inkluderer

  • 2 timer med SUP kurs med sertifisert instruktør, for to personer
  • Grundig gjennomgang av kunnskap om sikkerhet og ferdighet for å bli en trygg padler
  • Du kan velge mellom kurs i Sandvika og Drammen
  • Læringsgaranti og gode råd før og under opplevelsen
  • Inkludert leie av all utstyr

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 1580 kroner og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Gavekort-verdien dekker SUP-kurs for to personer, i Sandvika eller Drammen.

Skulle det ikke friste med en tur på padlebrett? Eller bor du for langt unna? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.