Hovedpremien i Kystlotteriet 2024 er en overnatting i spektakulære PAN tretopphytter, i samarbeid med Truestory.

Legg igjen hverdagen hjemme, opp inn i bilen og se frem til et eventyr med kos, skogens ro og vakker utsikt. Disse tretopphyttene er spesialdesignet hele 8 meter opp blant tretoppene, og de er innredet med alle fasiliteter samt innlagt strøm og vann. Her man kommer tett på naturen samtidig som man bor lunt og komfortabelt. Med seks sengeplasser fordelt på en dobbeltseng og fire enkeltsenger, kan både familien, vennegjengen eller bare kjæresten bli med på et beroligende eventyr midt i skogen.


PAN Treetop Cabins er et ambisiøst prosjekt skapt av Espen Surnevik og Finn-Erik Nilsen. Prosjektet har fått mye oppmerksomhet siden de åpnet sin første tretopphytte i 2018 på Gjesåsen i Innlandet, og hyttene har vunnet flere priser for sitt unike design og ingeniørløsninger. De er bygd 8 meter over bakken, på et nøye utviklet stålflettverk med støttebein forankret i fast fjell. Dette gjør hyttene trygge og slitesterke, i tillegg til å minimere visuell støy og spor i naturen.⁠ PAN tilbyr i dag overnatting i 3 identiske tretopphytter, kun 2 timer fra Oslo.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om PAN tretopphytter her  east

Oppholdet inkluderer

  • Én overnatting i 40m2 arkitekttegnet hytte høyt over bakken med spektakulær utsikt
  • Gavekortet dekker overnatting for to personer i høysesong
  • Fasiliteter som eget kjøkken, toalett og regndusj
  • Peis, innlagt strøm, vann og gulvvarme
  • Mulighet for å bestille levering av frokost og middag
  • Parkering og lading for elbil

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 6 200 kroner, og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Oppholdet er først og fremst ment for to personer, men det er mulighet til å ta med barn. Ta da kontakt med Truestory ved bestilling. Gavekortets verdi dekker én overnatting i høysesong, men kan selvfølgelig også benyttes i lavsesong. Ønsker du et opphold over flere dager, må du selv stå for oppgraderingen, både praktisk og økonomisk.

Skulle det ikke friste med et opphold i PAN tretopphytter? Eller er det for langt unna der du bor? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere av denne premien blir kontaktet via telefon.