I kystlotteriet 2024 kan du vinne en 2,5 timers rafting-tur for hele familien, i samarbeid med Truestory!

Dette er en mulighet til å gjøre noe skikkelig morsomt sammen som familie. Nyt den utsøkte norske naturen, mens dere mestrer utfordringer og samarbeid i raftingflåten. Alt som kreves er noen tøffe sjeler som ikke er redd for å få litt vann på seg. Erfarne guider tar med hele gjengen nedover Gudbrandsdalslågen, en raftingelv som passer selv de minste deltakerne. Men også gjennom rolige partier og trange juv får både store og små kjenne det krible i magen!


Sjoa Rafting AS er den eldste og største aktøren i Sjoa. Dette er en av Europas beste raftingelver, og deres leir ved elvekanten i Heidal gjør at de har en ideell beliggenhet for morsomme opplevelser på vannet. Her tilbys overnatting i hytter og lavvo, og varme måltider i fellesstua. Sjoa Rafting strekker seg alltid langt for å gi gjestene sine et uforglemmelig minne, enten man er med familie, venner eller kollegaer. Familieturene arrangeres av Sjoa Rafting AS sitt søsterselskap, Sjoa Familierafting, som ligger idyllisk til like ved Gudbrandsdalslågen. Her har man et perfekt utgangspunkt for familieaktiviteter, med muligheter for overnatting og matservering.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om familierafting  east

Premien inkluderer

  • Ca. 2,5 timers rafting på Gudbrandsdalslågen
  • Grundig introduksjon på land
  • En raftingopplevelse der barna er i fokus
  • Lån av alt nødvendig utstyr

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 3160 kroner, og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Gavekort-verdien dekker rafting for fire personer.

Skulle det ikke friste med en tur ned Gudbrandsdalslågen? Eller er det for langt unna der du bor? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere blir kontaktet.