En dag med lek og moro for hele familien!

Er både du og resten av gjengen din glad i litt action?

Det kan bli kort vei fra søppelrydding langs elvebredden til å sitte i en gummibåt på vei ned stryket i en av Nord-Europas beste raftingelver! Tredjepremien i Kystlotteriet 2022 er nemlig rafting for hele familien (inkludert lunsj) med Dagali Fjellpark, i samarbeid med Truestory.

Familierafting på Geilo med Dagali Fjellpark er en trygg og morsom naturopplevelse i en elv med ekte vilt vann. I Numedalslågen er vannet varmt, sammenlignet med andre raftingelver i landet. Uansett vannføring i elva får man alltid en unikt tilpasset raftingtur, som planlegges hver dag etter vær og forhold. De profesjonelle guidene velger den beste etappen for hele gjengen: Trygg nok for de yngste, morsom for de voksne, og selvfølgelig adrenalinfylt for alle.


Dagali Fjellpark tilbyr spennende adrenalin-, friluft- og naturopplevelser. Her settes alltid sikkerhet først, og det er kun profesjonelle guider og instruktører med på teamet. Dagali Fjellpark ligger i skråningen over Dagali, en fjellbygd i Viken fylke. Her er man omringet av vakker norsk natur, og mange gode muligheter for friluftsopplevelser.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om familierafting med Dagali Fjellpark  east

Opplevelsen inkluderer

  • Ca. 8 km med rafting for alle
  • Opp til 6 personer per båt
  • Transport tur/retur til basen
  • Varm dusj og lunsj
  • Busstur fra basen til elva (15 minutter)
  • Mulighet til å kjøpe bilder fra turen fra fotografen
  • Ca. 1,5 timer i elva, med egen profesjonell raftingguide gjennom hele turen
  • Sikkerhetsprosedyrer og “Safety Talk” før turen
  • Utlån av våtdrakt, hjelmer, redningsvester og våtsko
  • Parkering ved basen

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east
To fulle Kystlotteriet-sekker

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på rundt 2 500 kroner (to voksne og to barn), og er gyldig i to år fra 1. januar 2023. Skulle det ikke friste med en tur ned Numedalslågen? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2022 foregår i begynnelsen av januar 2023 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.