I kystlotteriet 2024 kan du vinne en familiedag i Sjoa Klatrepark, i samarbeid med Truestory!

Er dere klare for adrenalinfylt moro for hele familien i Sjoa Klatrepark? Her er skogen bygd om til en ellevill lekeplass der både store og små kan utfordre seg selv i ulike klatreløyper. Løypene varierer fra 1 til 11 meters høyde, og med forskjellig vanskelighetsgrader så alle kan finne en utfordring som passer dem. Klatreparken er omringet av naturskjønne omgivelser ved Gudbrandsdalslågen, og har koselige sitteplasser i skogen, der man kan nyte medbrakt matpakke, eller unne seg en kaffe, is, toast eller pizza.


Sjoa Familierafting, ved Gudbrandsdalslågen på Varphaugen, er et ideelt sted for minnerike familieeventyr. De tilbyr barnevennlige aktiviteter som rafting og Stand Up Paddle board turer, samt Sjoa Klatrepark med utfordrende klatreløyper for alle aldre. Deres camp kan også friste med koselig overnatting, servering, gode muligheter for fiske og bading ved sandstranden. Med den praktiske beliggenheten ved elva, har man et perfekt startpunkt for rafting, uten tidkrevende busstransport. Kort oppsummert, en destinasjon for familieglede og moro både store og små.

 


Les mer om Sjoa Klatrepark  east

Premien inkluderer

  • 3 timer i Sjoa Klatrepark for to voksne og to barn
  • En opplevelse der barna er i fokus
  • Grundig introduksjon og gjennomgang av sikkerhet
  • Lån av alt nødvendig utstyr

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 1210 kroner, og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Gavekort-verdien dekker tre timer i Sjoa KLatrepark for to voksne og to barn.

Skulle det ikke friste med en tur i klatrepark? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere blir kontaktet.