I kystlotteriet 2024 kan du vinne en alpakkavandring for fire personer på Smedsrud Alpakkagård, i samarbeid med Truestory!

Alpakkaer er noen helt spesielle dyr, med langt mer personlighet og egenskaper enn det de fleste er klar over at de har. Du kommer nok umiddelbart til å bli sjarmert av disse fantastiske skapningene! På alpakkavandring får du oppleve nærkontakt med dem, og du får bli kjent med alle alpakkaene som er med på turen – de har alle forskjellige personligheter og selvfølgelig hvert sitt navn. Kanskje ditt neste profilbilde blir en selfie med alpakkaen Trygve?


I Sørum i Lillestrøm kommune like utenfor Oslo, ligger Smedsrud gård. Siden 2008 har Alexandra og hennes brune alpakkaer holdt til her, men i 2017 slo de seg sammen med Bjørns hvite alpakkaer på Skogen gård, og deres alpakkafamilie ble til. Alpakkavandringen på gården oppsto etter en studietur til England, der Alexandra og Bjørn utforsket den stadig mer populære aktiviteten “alpaca walking”. De ble så fascinert av konseptet at de bestemte seg gjenskape opplevelsen her i Norge, og siden 2018 har store og små besøkende fått gleden av å hilse på alpakkaflokken, og gå tur med de unike dyrene.


Les mer om alpakkavandring  east

Opplevelsen inkluderer

  • 2 timers guidet alpakkavandring for fire personer, med Trygve, Hugo, Gunnar, Sverre, Martin eller noen av de andre alpakkaene
  • En guide som vil fortelle om alpakkaer, hvor de kommer fra, hva de brukes til og ikke minst introdusere deg til alpakkaene som er med på turen
  • Opplev en helt unik nærhet med alpakkaen
  • Du får ansvaret for alpakkaen på hele turen

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Les mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 1580 kroner og er gyldig i to år fra 1. januar 2025. Gavekort-verdien dekker alpakavandring for fire personer.

Skulle det ikke friste å vandre med alpakkaer? Eller bor du for langt unna? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2024 foregår i begynnelsen av januar 2025 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.