Har du fått med deg at Kystlotteriet har blitt digitalt?

Papirloddene er historie. Fra og med 2022 er Kystlotteriet digitalt. Det betyr at du registrerer ryddeaksjonen din via et digitalt skjema istedenfor å fylle inn et papirlodd og feste det på sekken. Med andre ord har det blitt mye enklere å delta i Kystlotteriet!

Ny ryddesekk gjør det enklere å delta i Kystlotteriet

Hvordan fungerer det?

Den nye versjonen av Kystlotteriets ryddesekker har en lett synlig QR-kode trykket på seg. Når du har fylt en Kystlotteriet-sekk med søppel, scanner du denne QR-koden med kameraet på telefonen din og følger instruksjonene for å fullføre registreringen – så har du et lodd med i trekningen.

Får du ikke til å scanne QR-koden? Null stress – da kan du skrive inn adressen reg.kystlotteriet.no i nettleseren (på telefon, nettbrett eller data) så havner du på samme side som QR-koden tar deg til. Du finner også lenke til registreringsskjemaet øverst på kystlotteriet.no.

Du kan enten registrere ryddeaksjonen mens du er ute, eller gjøre det når du kommer hjem. Bare husk å ta et bilde av sekken(e) du har ryddet, for dette skal lastes opp i skjemaet.

Digital registrering gjør det enklere å delta i Kystlotteriet. Foto: Sebastian Gorton Kalvik / https://aaa.pm/
Digital registrering gjør det enklere å delta i Kystlotteriet og være med i trekningen av flotte premier! Foto: Sebastian Gorton Kalvik.

Vi er så glade for denne nye løsningen, som gjør det enklere å delta i Kystlotteriet både for frivillige strandryddere og for samarbeidspartnerne våre som deler ut og samler inn ryddesekkene. Ikke minst er det enklere for oss selv, som nå kan gjennomføre trekningene digitalt (selv om det var litt gøy å trekke lapper ut av en stor eske). Takk til Mats Lindh og feedforward som har hjulpet oss med dette!

Ps: Det kan hende det tar litt tid før de nye sekkene kommer i omløp hos alle våre utleveringssteder fordi de gamle skal brukes opp først, men selv om du rydder med en eldre sekk, skal du likevel registrere den digitalt via reg.kystlotteriet.no.

To fulle Kystlotteriet-sekker

Hent sekk – plukk søppel – vinn premier

Med Kystlotteriet kan du hente en ryddesekk hos et av våre mange utleveringssteder i over 80 kommuner, fylle den med søppel du finner langs kysten, innsjøer elle elver og bli med i trekningen av 100 flotte premier hvert år. Litt spenning og en ekstra motivasjon for både liten og stor til å rydde søppel og gjøre en viktig innsats for livet i og rundt havet.

Les mer om Kystlotteriet her.

God rydding – og lykke til!