Tilbring en natt blant tretoppene!

Glamping på Sørlandet, løftet til et helt nytt nivå!

Tredjepremien i Kystlotteriet 2023 er en overnatting i tretopphytte for opp til fem personer, i samarbeid med Truestory.

Bli med inn i en sjarmerende tretopphytte, bygd mellom 3 furutrær på en liten øy i et idyllisk skogsvann. Tretopphytta finner du i villmarken på Fiddan i Konsmo, bare en times kjøretur fra Kristiansand. Trappen fra skogbunnen fører deg opp fra tjernet og inn til et uforglemmelig opphold i øyhytta. I sofakroken kan man nyte en god bok, på kjøkkenet kan man tilberede en deilig middag, kanskje med noe godt i glasset. Saunaen er like forfriskende året rundt, mens nydelig soloppgang og fuglekvitter kan nytes fra verandaen.


Langt inne i de sørlandske skoger ble det i 2018 bygget en tretopphytte på en liten øy i et tjern. Denne skulle vise seg å bli en langt større attraksjon enn forventet. Siden har mange kjente personer tatt turen til Treetop Island for å nyte roen der. Mannen bak det hele heter Knut Eivind Birkeland, en uredd kar med stå på vilje. I 1997 overtok han familiegården, med en drøm om å kunne leve av den. Det har resultert i en tretopphytte, et slott og 3 svevetelt, som kan leies av reiseglade folk for å få en unik opplevelse.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om tretopphytta  east

Oppholdet inkluderer

  • Overnatting i tretopphytte på 18 kvm
  • Tilgang til vilmarkssauna utenfor
  • Peisovn for å holde varmen på kaldere dager
  • Innlagt litt strøm med lys på utedo, vedbod, vaskerom og kjøkken
  • 5 sengeplasser
  • Veranda
  • Tilgang til flytebrygge og robåt eller kano

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 2890 kroner, og er gyldig i to år fra 1. januar 2024. Skulle det ikke friste med et opphold i tretopphytte? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2023 foregår i begynnelsen av januar 2024 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.