Tilbring natten under åpen himmel!

Hva med å sove ute i skogen under åpen himmel – uten å gi slipp på komforten av en myk seng og et oppvarmet rom?

Andrepremien vår i Kystlotteriet 2022 er et opphold for opp til fire personer i en av Hvilepust sine glassigloer, i samarbeid med Truestory.

Dette er et overnattingssted der man virkelig kan nyte magien av skogens ro. Fra både sengen, sofaen og sittegruppen kan man nyte det vakre landskapet så langt øye kan se. Innredningen er funksjonell og robust, inspirert av japansk stil som gir en følelse av zen, kombinert med nordisk design, delikate farger og teksturer hentet fra naturen. Glassveggene i igloen skaper en luftig atmosfære, og man vil føle seg i ett med naturen på dagen, mens man kan forsvinne inn i stjernehimmelen på natten.


Hvilepust tilbyr unike overnattingssteder i samarbeid med grunneiere på Østlandet. Deres glassigloer ligger helt usjenert ved ulike naturperler i Aurskog, Sylling og Jevnaker, med enkel tilgang fra Oslo. I glassigloene kan man nyte magien av skogens ro, og skape uforglemmelige øyeblikk med de du er glad i, langt fra allfarvei. Hvilepust har tilrettelagt for opplevelser med minimalt fotavtrykk på naturen, og maksimalt inntrykk på sjelen.

Premien er et samarbeid med truestory.no, som tilbyr et bredt spekter av opplevelsesgaver. Truestory ønsker å støtte Kystlotteriet og den frivillige innsatsen for et renere hav, og har bidratt til å gjøre premien mulig. Takk!


Les mer om Hvilepust glassigloer her  east

Oppholdet inkluderer

  • En natt (hverdag eller helg) i fult innredet glassiglo
  • Glassigloen ligger helt usjenert i naturen
  • Velg mellom Aurskog, Sylling og Jevnaker
  • 5 liter drikkevann
  • Oppredde dyner, puter og laken
  • Ubegrenset med ved til fyring

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east
To fulle Kystlotteriet-sekker

Vilkår

Gavekortet fra Truestory har en verdi på 3 000 – 3 500  kroner (avhengig av antall personer), og er gyldig i to år fra 1. januar 2023. Skulle det ikke friste med et opphold i glassiglo? Gavekortet kan brukes på hvilken som helst annen opplevelse fra truestory.no! Velger du en opplevelse til høyere verdi, må du selv betale mellomlegget. Premien kan ikke byttes inn i kontanter.

Trekningen av Kystlotteriet 2022 foregår i begynnelsen av januar 2023 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.