Bli med en biolog ut i naturen

Rydder du med skoleklassen din eller en annen gruppe? Da kan dere vinne et besøk av en av de fantastiske formidlerne i Lei en biolog!

Lei en biolog har erfarne feltbiologer parat til å ta med deg og dine på tokt for å lære mer om livet i nærmiljøet – enten det er havet, en innsjø, skogen, enga eller parken. Biologen tilpasser undervisningen til alder, forkunnskaper og hvilken del av naturen dere ønsker å lære mer om. Passer det ikke med en felttur, kan de også stille med foredragsholder eller undervisningsopplegg innendørs.

Bli med på en fargerik reise nedover i dypene, og møt nakensnegler, børstemark og en rekke dyr du ikke visste eksisterte, ta turen i luften med en ornitolog eller la deg begeistre av insektenes forunderlige verden. Vi lover en fin opplevelse, og garanterer at dere går hjem med ny kunnskap om minst én ting dere ikke visste dere lurte på!


«Det er lett å ta vare på det man er glad i, men det er vanskelig å bli glad i noe du ikke vet finnes.» Lei en biolog fungerer som et agentur og knutepunkt for skravlesjuke biologer. De har i dag over 60 spennende biologer, med 60 forskjellige bakgrunner, som står parat til å holde foredrag, ta deg med på ekspedisjon i naturen, bidra på arrangementer og bistå med private guidinger.

Deres mål er å møte behovet for feltundervisere, foredragsholdere, konferansierer, nytt undervisningsmateriell og andre ting knyttet til formidling av biologifaget, uten forpliktelsen det innebærer å ansette. De mener en faglig sterk biolog, med tilsvarende gode formidlingsegenskaper, vil kunne gi folket der ute en langt større forståelse for alt som svømmer, krabber, flyter, flyr, stikker, smaker og generelt rører seg. Og ikke minst: kunne gi deg en god dose underholdning for pengene.

 


Les mer om Lei en biolog  east

Hvordan delta i Kystlotteriet?

Hent sekk - plukk søppel - vinn premier! Kystlotteriet gir store og små en ekstra motivasjon til å rydde i fjæra.

Mer om Kystlotteriet  east
To fulle Kystlotteriet-sekker

Vilkår

Premien har en verdi på 5500 kroner + reisekostnader for biologen. Vinneren må selv stå for transport av klassen/gruppen samt mat og drikke til deltakerne (egen matpakke er supert!). Vi setter vinneren i kontakt med Lei en biolog, slik at dere kan avtale innhold og dato for besøket.

En typisk tur ut tar et sted mellom 2-4 timer avhengig av alder og energinivå. Anbefalt gruppestørrelse per biolog i felt bør ikke overstige 15-20 personer, litt avhengig av hvor man er, hvem som er er med i gruppa og alder.

Trekningen av Kystlotteriet 2022 foregår i begynnelsen av januar 2023 og vinnere av hovedpremiene blir kontaktet via telefon.